Singapore:IMDA åpner konsultasjon om VoLTE-krav

nyheter

Singapore:IMDA åpner konsultasjon om VoLTE-krav

Etter forskriftsoppdateringen for Kiwa-produktoverholdelse av avviklingsplanen for 3G-tjenesten 31. juli 2023, har Information and Communications Media Development Authority (IMDA) i Singapore utstedte en melding som minner forhandlere/leverandører om Singapores tidsplan for utfasing av 3G-nettverkstjenester og gjennomføre offentlige konsultasjoner om de foreslåtte VoLTE-kravene for mobile terminaler.

IMDA

Sammendraget av kunngjøringen er som følger:
Singapores 3G-nettverk vil gradvis fases ut fra 31. juli 2024.
Som nevnt tidligere, fra 1. februar 2024, vil ikke IMDA tillate salg av mobiltelefoner som kun støtter 3G og smarttelefoner som ikke støtter VoLTE for lokal bruk, og registreringen av disse enhetene vil også være ugyldig.
I tillegg ønsker IMDA å be om meninger fra forhandlere/leverandører om følgende foreslåtte krav for mobiltelefoner importert for salg i Singapore:
1. Distributører/leverandører bør verifisere om mobiltelefoner kan foreta VoLTE-anrop på de offentlige nettverkene til alle fire mobilnettoperatører ("MNOer") i Singapore (testet av distributører/leverandører selv), og sende inn tilsvarende erklæringsbrev under enhetsregistrering.
2. Distributører/leverandører bør sørge for at mobiltelefonen er i samsvar med spesifikasjonene i 3GPP TS34.229-1 (se vedlegg 1 i konsultasjonsdokumentet) og sende inn en sjekkliste for samsvar i løpet av enhetens registreringsperiode.
Spesifikt blir forhandlere/leverandører bedt om å gi tilbakemelding fra følgende tre aspekter:
jeg. Kan bare delvis oppfylle kravene
Ii Er det noen spesifikasjon i vedlegg 1 som ikke kan oppfylles;
Iii. Kan bare telefoner produsert etter en bestemt dato oppfylle spesifikasjonene
IMDA krever at forhandlere/leverandører sender inn sine meninger via e-post før 31. januar 2024.

BTF Testing Lab er utstyrt med profesjonelle og komplette testfasiliteter, et erfarent team av test- og sertifiseringseksperter, og evnen til å løse ulike komplekse test- og sertifiseringsproblemer. Vi følger de veiledende prinsippene om "rettferdighet, upartiskhet, nøyaktighet og strenghet" og følger strengt kravene i ISO/IEC 17025 test- og kalibreringslaboratoriestyringssystem for vitenskapelig ledelse. Vi er forpliktet til å gi kundene den høyeste kvaliteten på tjenesten. Hvis du har spørsmål, kan du når som helst kontakte oss.

BTF Testing Lab Radiofrekvens (RF) introduksjon01 (2)


Innleggstid: 25-jan-2024